Tel:
0743-709181; 0747-226601; 0747-226602; 0747-226603; 0363-401404
Email: rezervari@oceaniatravel.ro

Spania, Vacante in Spania, Tenerife, Palma de Mallorca, Gran Canaria, OCEANIA TRAVEL - Atractii

Încântătoarea metropolă a Cataloniei

Barcelona este inima pulsând de viaţă a Spaniei, însă locuitorii ei nu doresc să fie numiţi "spanioli" - sunt mândri că sunt barcelonezi şi îşi afirmă cu tărie apartenenţa de metropola Cataloniei. Oraşul poartă amprenta inconfundabilă a controversatului arhitect Antonio Gaudí, autorul unor opere unice ca Sagrada Familia, Casa Mia, Casa Battlo sau parcul Güell. Pe lângă aceste minuni ale arhitecturii purtând semnătura genialului Gaudí, în Barcelona se află o multitudine de muzee, un fermecător cartier gotic şi sute de locuri romantice şi piaţete umbrite de portocali. Pasionaţii de sport vor fi atraşi de stadionul olimpic din apropierea oraşului. Iubitorii fotbalului pot vizita celebrul stadion Camp Nou, de care aparţine şi un muzeu dedicat istoriei clubului FC Barcelona. Dacă doriţi să faceţi cumpărături, aveţi la dispoziţie centre comerciale cunoscute, cum ar fi El Corte Inglés sau Maremagnum. Nu uitaţi nici de standurile cu diferite mărfuri de pe stradă, de exemplu cele de pe bulevardul La Rambla sau din pieţele oraşului. Dacă aveţi mai mult timp, faceţi o excursie pe Insulele Baleare cu unul din yachturile care ancorează în portul oraşului. Plajele spaniole se numără printre cele mai lungi şi mai frumoase din Europa, cea mai cunoscută staţiune turistică litorală fiind fără îndoială Costa Brava. Datorită poziţiei ei geografice avantajoase, în nordul ţării, este foarte căutată de turişti.

Plajele sunt până la jumătate acoperite cu pietricele, apoi începe o zonă cu nisip care se întinde până la apă. În jurul lor ţărmul este accidentat şi stâcos. Costa Dorada (Coasta de Aur), care se întinde la sud de Barcelona, are aceeaşi structură. Turiştii sunt atraşi aici nu numai de plaje, ci şi de frumuseţea orăşelului istoric Tarragona.

Oraşul care se trezeşte la viaţă la miezul nopţii.

Dacă vizitaţi mai întâi Barcelona şi apoi Madridul, se poate ca acesta din urmă să nu vă pară prea interesant, mai ales din punct de vedere al arhitecturii. Capitala spaniolă este un oraş modern, cu o viaţă culturală şi socială extrem de bogată, fiind, în acelaşi timp, una dintre localităţile cu cele mai multe muzee şi galerii de artă din Europa.

Andaluzia

Însorita Andaluzie este una dintre cele mai des vizitate regiuni ale Spaniei. Costa del Sol – sau Coasta Soarelui – îi atrage pe turişti cu vremea ei frumoasă şi plină de soare timp de 300 de zile pe an. Dintre locurile istorice se remarcă încântătoarea Malaga, unde se amestecă influenţele unor culturi diferite, aşa încât vizita dvs. va fi un fel de excursie prin mai multe secole şi pe mai multe continente ale lumii. Iubitorilor artei le este cu siguranţă cunoscut faptul că la Malaga s-a născut celebrul pictor Pablo Picasso, aşa că nu vor fi surprinşi să întâlnească în oraş un muzeu al acestuia, oferind o expoziţie permanentă a operelor sale. Puteţi face aici şi o plimbare interesantă până la fortăreaţa istorică Alcazaba, unde se află şi un frumos amfiteatru.

Mallorca

Cea mai mare dintre Insulele Baleare se află la est de partea continentală a Spaniei şi, spre deosebire de Ibiza, cunoscută pentru petrecerile organizate aici vara de tineretul bogat din Europa, este un tărâm al contrastelor, unde fiecare poate găsi ceea ce îl interesează. Capitala Palma de Mallorca este un oraş istoric cu străduţe înguste, un port cu o atmosferă romantică şi cu o viaţă socială bogată. Are propriile ei pieţe şi sărbători, iar viaţa decurge aici într-un ritm specific.

Insulele Canare

Deşi se află la o distanţă considerabilă de Spania continentală, Canarele nu sunt întru totul independente de aceasta. Insulele constituie un mediu de o mare diversitate, oferind câte ceva pentru fiecare categorie de vizitatori. De asemenea, se numără printre cele mai căutate destinaţii de vacanţă din întreaga lume şi putem spune că pe bună dreptate. Plajele negre ale Canarelor constituie o privelişte exotică şi surprinzătoare pentru europeni, florile multicolore, palmierii şi siluetele vulcanilor desprinse parcă dintr-un tablou creează un decor minunat pentru o vacanţă de vis. Din păcate, toată această frumuseţe este oarecum alterată de turismul extrem de intens şi de mulţimile de vizitatori care vin aici, în mod paradoxal, în căutare de linişte.
 

Cluj -Napoca  Bistrita
Str. Mioritei, Nr. 1, Et, 2
Str. Republicii, Nr. 1 Et.1,Cam  1                                                                       
Tel; 0743-709181; 0747-226601; 0747-226602; 0364-730410; Tel; 0747-226603
Email; rezervari@oceaniatravel.ro
 
Copyright ©2012, Oceania Travel Programare si design realizate de polysoft