Tel:
0743-709181; 0747-226601; 0747-226602; 0747-226603; 0363-401404
Email: rezervari@oceaniatravel.ro

Mandarin Oriental Singapore - Atractii

Descoperiti patrimoniul etnic, culturl si istoric bogat al orasului Singapore, in districte si enclavele etnice.    Pe strazile Orasului Chinezesc, Kampong si ale Micii Indii monumente religioase se adapostesc printre magazine antice.
Fiti spectatorii unei reprezentatii a operei chineze sau a unei ceremonii hinduse de mers pe foc. Puteti merge si la o serata de balet. De-a lungul anului, calendarul de evenimente din Singapore este plin de festivaluri etnice, spectacole internationale si evenimente sportive.
Vegetatia luxurianta de pe insula ofera un repaus din freamatul urban. Rezervatii naturale, parcuri si gradini adapostesc o flora si fauna diversa. Rezervatia Naturala Bukit Timah se afla la doar 12km de centrul orasului si contine mai multe specii de plante decat intregul continent al americii de Nord.

Cand strazile orasului si tumultul urban incepe sa va oboseasca, va puteti relaxa la unul dintre centrele de infrumusetare si relaxare, cum ar fi Spa Botanica din Sentosa.

Cele mai importante atracţii turistice sunt situate în trei zone: Orchard Rd, Chinatown şi Little India. Singapore este în primul rând un oraş tipic asiatic, aici fiind păstrate încă tradiţiile străvechi ale chinezilor, malaezienilor şi indienilor. Tocmai aceste contraste dau viaţă oraşului. Jurong-ul este centrul industrial al statului, dar chiar şi aici turiştii pot găsi locuri interesante ce merită să fie vizitate: numeroasele parcuri, dar mai ales Haw Par Villa, un parc tematic ce dă viaţă mitologiei chineze.

Little India este o zona modestă, dar plină de culoare, cu magazine unul după altul, unde aerul este înmiresmat de rarele mirodenii şi parfumuri. Orchard Rd atrage iubitorii vieţii de lux, fiind zonă de elită a oraşului, cu hoteluri de înaltă clasă, centre comerciale, localuri de noapte, restaurante şi baruri ce satisfac chiar şi pretenţiile celui mai exigent turist occidental.
Orasul chinezesc, Chinatown-ul cum il numesc bastinasii, este inima artistica si religioasa a insulei, fiind presarat cu puzderie de temple, terase decorate luxuriant si piete ample ultraaglomerate. Partea cea mai atractiva a metropolei o constituie insa Singapore-ul Colonial, unde se gasesc numeroase amprente din vremea lui Sir Stamford Raffles. Aceasta reprezinta, de altfel, si centrul de afaceri al orasului, unde pot fi admirate numeroase edificii cu aer colonial - Empress Place Building, o structura impunatoare ridicata in 1865 in stil victorian, Padang, odinioara resedinta a impatimitilor de cricket din toata insula, hotelul Raffles, o institutie singaporeza devenita simbol al luxului oriental, precum si un numar impresionant de biserici sau catedrale de talia Catedralei Sf. Andrei ori celei a Bunului Pastor.
Partea industriala a orasului Singapore, Jurong, desi la prima vedere nu pare o atractie turistica, ascunde in pintecele sale Vila Haw Par - un spectaculos parc tematic inspirat din mitologia chineza -, parcul cu pasari Jurong, Gradina Chinezeasca ori Centrul de Descoperiri Singapore.
Insula Sentosa este cea mai vizitată zonă a oraşului. Are numeroase parcuri, muzee, acvarii, plaje, restaurante şi facilităţi pentru practicarea sporturilor.

Dacă doriţi să zăboviţi mai mult aici veţi găsi un camping, pensiuni, dar şi hoteluri de lux. Bucătăria locală este un amestec exotic şi reuşit de stiluri asiatice şi ocidentale.
Sa aplicati “terapia” shopping-ului pe faimoasa Orchard Street sau chiar sa faceti cumparaturi la 4 dimineata in Mustafa Mall (deschis non-stop), sa treceti cu telegondola pe insula Sentosa ca sa fiti, pentru o zi, antrenorul delfinilor roz.
Vizitati Underwater World si incercati senzatia de a-i avea deasupra pe cei mai periculosi rechini sau priviti fantasticul show al fantanilor muzicale, unde apele tasnesc din sute de tevi, dansand la comanda calculatorului si sustinute de lumini colorate, foc, lasere si artificii, ce va trimit intr-o lume de vis.
Vizitati in Suntec cea mai mare fantana din lume si descoperiti cum puteti beneficia de arta feng-shui, care este integrata in desenul acestuia.
Bucurati-va de splendidele culori ale pasarilor tropicale din Jurong Bird Park, unde se afla si cea mai mare cascada facuta de om. Relaxati-va in gradinile celui mai mare spa in aer liber din Asia – Spa Botanica.
Incercati safari noaptea sau priviti cele mai frumoase si diverse specii de orhidee din parcurile imense, pline de fantani luminate pe timpul noptii.

Cluj -Napoca  Bistrita
Str. Mioritei, Nr. 1, Et, 2
Str. Republicii, Nr. 1 Et.1,Cam  1                                                                       
Tel; 0743-709181; 0747-226601; 0747-226602; 0364-730410; Tel; 0747-226603
Email; rezervari@oceaniatravel.ro
 
Copyright ©2012, Oceania Travel Programare si design realizate de polysoft