Tel:
0743-709181; 0747-226601; 0747-226602; 0747-226603; 0363-401404
Email: rezervari@oceaniatravel.ro

Oferte 2016 - 2017 Orientul Mijlociu - Atractii

Emiratele Arabe Unite
Emiratele Arabe Unite este o federatie formata din sapte emirate suverane, formate cand britanicii s-au retras din Golf in 1971. Capitala federatiei, Abu Dhabi, se afla in emiratul ce poarta acelasi nume. Emiratele Arabe sunt dominate de desert, in acelasi timp insa este o tara a peisajelor contrastante, de la dunele de nisip care inspira calatorul la oazele bogate, de la muntii stancosi la campiile fertile. Emiratele Arabe Unite, una dintre destinatiile turistice care se dezvolta cel mai repede din lume, are toate ingredientele necesare pentru o vacanta de vis: soare, nisip, mare, sporturi, legendarele duty-free- uri din Dubai, o cultura traditionala care intriga turistul si un mediu sigur si primitor.

 

Israel
Israelul este o destinatie turistica de peste 2000 ani. In intraga tara veti descoperi muzee, parcuri nationale, rezervatii naturale si locuri sfinte. Israelul este plin de ruine si orase vechi. Oamenii vin in Israel pentru a atinge o parte a trecutului. Evenimentele, povestile si legendele despre aceste locuri au ramas intiparite in mintea oamenilor de pretutindeni. Orasul lui David: Silwan (in Biblie Siloam ) este cea mai veche parte a Ierusalimului. David, Solomon si profetii au trecut pe aici. Gradinile din Siloam au inspirat Cantecul Cantecelor. Orasul lui David poate fi vizitat cel mai bine impreuna cu un ghid autorizat. O vizita a Israelului presupune si vizitarea Bisericii Sfantului Mormant, a Cetatii Ierusalimului, Gradinile Suspendate din Haifa, Stalpul biciuirii, Altarul pe Piatra a Sfantului Mormant. De Pasti, crestini de toate etniile se aduna la Ierusalim pentru a urma drumul parcurs de Iisus. In duminica Floriilor, multimile se aduna pe Muntele Maslinilor ca sa reediteze intrarea Lui in Ierusalim. Se opresc acolo unde Domnul a plans, prevazand soarta sa si a orasului. Locul e marcat de o biserica in forma de lacrima, numita Dominus Flevit ("Domnul a plans"). Tot pe acest munte este Gradina Ghetsimani, in care exista inca o mica livada de maslini, despre care se spune ca ar avea aproape 2000 de ani. Ierusalimul adaposteste patru cartiere importante: Cartierul Evreilor, Cartierul Crestinilor, Cartierul Musulmanilor si al Armenilor. Astazi aceste patru comunitati etnice si religioase promoveaza impreuna culturi diferite cu acelasi patrimoniu. Sunt 8 porti care strabat zidurile orasului, iar cel mai important trafic se desfasoara prin Poarta Jaffa. Via Dolorosa este drumul pe care Iisus a mers de la judecata catre rastignire. Aici sunt cele "9 opriri ale Crucii" care conduc si spre Biserica Sfantului Mormant din Cartierul Crestin , cunoscut ca locul unde a fost ingropat si unde a inviat Hristos - centrul credintei crestine din intreaga lume.


Iordania

Iordania este una dintre tarile cele mai ospitaliere din lume. In ce alt loc, din lume va puteti lasa bunurile pe strada si sa nu dispara? In ce alt loc din lume veti intalniti localnici care va sunt total straini si care va invita in casele lor? Pe langa toate acestea, Iordania are unele dintre cele mai spectaculoase peisaje. Situata la est de Raul Iordan, Iordania este un pod intre vechi si nou si un muzeu in aer liber. Iordania este o tara care se poate vizita in orice anotimp. Cea mai buna perioada pentru a vizita Iordania este primavara si iarna. Chiar daca iernile pot fi destul de racoroase, la Marea Rosie si in Aquaba, vremea este placuta. Calatorii aventurieri pot practica o multime de sporturi acvatice in statiunea Aquaba, la Marea Rosie. Turistii romantici pot vizita corturile beduinilor si pot chiar dormi sub cerul liber, pot escalada muntii sau pot face o plimbare cu camilele. Vara, Petra, acest oras de la munte poate fi o alegere interesanta pentru dumneavoastra. Puteti intalni locuri minunate in nordul tarii, in orsele Umm Quais si Jerash unde puteti gasi ruinele romane, capitala tarii Amann sau orasul Madaba. O lume a misterelor, cu o ospitalitate deosebita va este deschisa pe partea de est a Raului Iordan. Cumparaturile, suvenirurile, bucataria excelenta orientala, aromele, miresmele, culorile si oamenii primitori va vor face sederea in Iordania de neuitat.

 


Cluj -Napoca  Bistrita
Str. Mioritei, Nr. 1, Et, 2
Str. Republicii, Nr. 1 Et.1,Cam  1                                                                       
Tel; 0743-709181; 0747-226601; 0747-226602; 0364-730410; Tel; 0747-226603
Email; rezervari@oceaniatravel.ro
 
Copyright ©2012, Oceania Travel Programare si design realizate de polysoft