Tel:
0743-709181; 0747-226601; 0747-226602; 0747-226603; 0363-401404
Email: rezervari@oceaniatravel.ro

Oferte 2017 - 2018 vacante exotice in Oceanul Indian - Atractii

În Insulele Maldive nu uitaţi să vizitaţi capitala Male – centrul comercial, cultural şi administrativ al statului. Oraşul ocupă întreaga suprafaţă a insulei cu acelaşi nume, cea mai populată şi mai animată din arhipelagul Maldivelor. Printre monumentele istorice care merită văzute se numără şi dominanta oraşului – moscheea Grand Friday Mosque, cel mai vast lăcaş de cult islamic din Maldive, al cărei minaret este vizibil din depărtare. De asemenea, puteţi admira arhitectura palatului prezidenţial şi vizita muzeul naţional, unde veţi avea ocazia de a cunoaşte întreaga istorie a insulelor. Male este şi una dintre destinaţiile preferate ale turiştilor amatori de cumpărături, datorită multelor magazine care oferă o mare varietate de mărfuri. Alimentele proaspete se pot cumpăra în piaţa locală de legume şi fructe sau la piaţa de peşte.

Aceasta este mai bogată în mărfuri după-amiaza, când pescarii se întorc din larg pentru a vinde captura din ziua respectivă.
Principalele atracţii turistice la Maldivelor sunt plajele tropicale cu nisip alb şi palmieri cu frunziş bogat, de un verde intens, la care se adaugă valurile azurii ale oceanului care înconjoară insulele. Veţi avea aici la dispoziţie nenumărate posibilităţi de petrecere a timpului într-un mod interesant şi plăcut – încercaţi, de exemplu, scufundările sportive sau cu snorkel, băile în ocean, plimbările cu ambarcaţiunile cu pânze, windsurfing, relaxarea la soare, pe plajă, unde vă puteţi bronza şi vă puteţi bucura de liniştea minunată din acest paradis tropical.

 

Există o infinitate de motive pentru a vă alege insula Mauritius ca destinaţie de vacanţă. Aceasta oferă tuturor categoriilor de turişti posibilitatea de a-şi petrece timpul în felul preferat, în mijlocul frumuseţii naturii tropicale.
Dacă iubiţi peisajele naturale de excepţie, marea, sportul şi aventura, Mauritius vă va fermeca în mod sigur.
O atracţie aflată în centrul atenţiei celor mai mulţi vizitatori ai insulei sunt plajele cu adevărat de vis, atât de curate că par neatinse de influenţa omului. Insula are trei sute de kilometri de plaje acoperite cu nisip de un alb orbitor, umbrite de palmieri maiestuoşi, sub care vă puteţi ascunde de soarele puternic. Împrejurul ei se întinde un atol care a creat lagune izolate, unde vă veţi simţi ca în paradis. La toate acestea se adaugă apa incredibil de transparentă, în care trăiesc o multitudine de vieţuitoare marine uimitoare.

 

In Zanzibar exista o multime de plaje albe superbe cu apa calda, sate pitoresti, ideale pentru cei care doresc sa scape o perioada de toata aglomeratia urbana, in special de-a lungul coastei de est. Mile intregi de plaje imaculate sunt punctate cu casute, in special in Kendwa si satul pescaresc Nungwi, una dintre cele mai populare locatii, renumit pentru traditia sa in constructia barcilor. Una dintre cele mai frumoase si mai izolate plaje se afla la Matemwe. Langa mica insula Mnemba se afla niste rifturi de corali, facand din acesta zona una dintre cele mai bune pentru scufundari.

 

Cluj -Napoca  Bistrita
Str. Mioritei, Nr. 1, Et, 2
Str. Republicii, Nr. 1 Et.1,Cam  1                                                                       
Tel; 0743-709181; 0747-226601; 0747-226602; 0364-730410; Tel; 0747-226603
Email; rezervari@oceaniatravel.ro
 
Copyright ©2012, Oceania Travel Programare si design realizate de polysoft