Tel:
0743-709181; 0747-226601; 0747-226602; 0747-226603; 0363-401404
Email: rezervari@oceaniatravel.ro

Oferte 2019 - 2020 vacante exotice in Asia - Atractii

 

Brunei
Brunei este un sultanat situat in nord estul insulei Borneo, acesta cuprinde doua sectoare: cel vestic cu aspect colinar si cel estic cu un relief in trepte.
Clima ecuatoriala este insotita de precipitatii bogate ce favorizeaza prezenta unei vegetatii forestiere luxuriante.

 

China
Republica Populara Chineza prezinta datorita extinderii sale continentale o mare varietate de forme de relief, tipuri climatice si vegetatie.
China de Est este mai fragmentata, cu un relief colinar si de campie iar China de Vest dispune de lanturi muntoase foarte lungi, podisuri si vaste sectoare semidesertice.
In China de Est gasim Marea Campie Chineza drenata de Huanghe ( Fluviul Galben )
In China de Vest se intalnesc sectoare ale Muntilor Himalaya si ale Muntilor Tian Shan, precum si Podisul Tibet. Tot in vest se afla si desertul Takli Makan.
Prin China indreptandu-se catre Asia Centrala si apoi Europa trecea celebrul drum al matasii.
Clima este temperat musonica in nord iar in sud, tropical musonica. In zona litorala sunt prezente taifunurile.

 

India
O excursie in India este un adevarat asalt asupra tuturor simturilor. Veti calatori prin calduri pline de praf, zapezi reci in nord, veti trece pe strazile inguste si pline de biciclete, ricse, motociclete, camioane si bineinteles vaci sfinte - simbolul national. Furnicarul colorat continua pe strazi si in piete: va veti plimba printre turisti de toate natiile, oameni sfinti - yoghini, oameni de afaceri, imblanzitori de serpi, copii, cersetori, si maimute.
Unele dintre cele mai magistrale privelisti vi se vor dezvalui ochilor: Taj Mahal, Gangele, Himalaya.
India, cu bogata ei varietate pare ca o serie de tari reunite pe acelasi teritoriu. Calatorind prin diferite regiuni, vei fi expus la schimbari majore in ceea ce priveste bucataria traditionala, imbracamintea, limba, religia, obiceiurile si traditiile.
Cu peste un miliard de locuitori, India este a doua tara din lume.

 

Coreea de Sud
Sitauata in Penisula cu acelasi nume din Asia de Est, releful acestei tari este alcatuit in cea mai parte din dealuri si campii joase. Lantul muntos Taebaek se termina abrupt spre Marea Japoniei. In partea centrala se afla lantul muntos Sobaek, la vest de care se desfasoara coline ce duc treptat catre o campie litorala de-a lungul Marii Galbene.
Principalele rauri sunt Han, Naktong si Kum.
Clima este temperata cu influente musonice, ce determina precipitatii bogate.
Padurile ocupa doua treimi din suprafata si au o maniera exuberanta, fiind asemuite cu cele tropicale.

 

Indonezia
Indonezia este cel mai mare arhipelag din lume. Acesta este compus din cinci insule principale si circa 30 de grupuri mai mici de insule. Numarul total al insulelor este de 17.508.
Arhipelagul este impartit in trei grupuri. Insula Java, Sumatra si Kalimantan si insulele mici dintre acestea se afla pe Pragul Sunda care se intinde de la tarmul Malaeziei si Indochinei, unde adancimea apei nu depaseste 23 m. Irian Jaya, care apartine de insula Noua Guinee si Insulele Aru se afla pe Pragul Sahul, care se intinde inspre nord, de la coasta Australiei. Aici adancimea apei este similara cu cea de la Pragul Sunda.
Clima indoneziana se caracterizeaza prin doua anotimpuri tropicale, care variaza cu circulatia aerului la Ecuator (Circulatia Walker) si cu circulatia meridiana a aerului (Circulatia Hardley).

 

Japonia
Japonia este o enigma pentru vestici. Cum poate fi descrisa cel mai bine Japonia? Este un urias producator de masini, computere, electronice care concureaza cu cele mai bune produse din vest? Sau este in continuare tinutul geishelor si al bonsaiului, ceremoniei ceaiului si a delicatei arte a aranjamntului floral?

Japonia este de fapt un amestec intre Est si Vest. Orasele sale au adoptat multe elemente vestice, insa si-au pastrat aura de mister oferita de civilizatia straveche japoneza. Japonia difera de vecinii sai asiatici, desi a imprumutat de la China budismul si tehnica scrierii in perioada dezvoltarii sale.
Fiecare persoana are propria viziune asupra Japoniei, care se regaseste fie in formalitatea eleganta a manierelor japoneze, fie intr-o plimbare prin mallurile si festivalurile neobisnuite din mediul rural, sau intr-o incursiune in religiile practicate. Astfel ca trebuie sa veniti 'open minded' si pregatiti sa fiti surprinsi de diversitatea culturala care exista aici. Astfel ca desi poate parea o tara ale carei atribute sunt paradoxale, Japonia este calda, prietenoasa si o destinatie foarte placuta pentru pasionatii de calatorii.

 

Thailanda
Cand vorbesc despre Thailanda, unii se gandesc la plaje cu nisip fin, cer albastru si apa cristalina prin care se pot observa pestii multicolori si coralii; altii isi pot imagina Pattaya cu viata sa intensa de noapte. Si totusi Thailanda are mult mai multe lucruri de oferit; ea atrage mai multi turisti decat oricare alta tara din sud-estul Asiei prin combinatia irezistibila de peisaje naturale, statiuni insorite, temple vechi si ospitalitatea oamenilor. Capitala Bangkok este asezata in centrul tarii, la varsarea fluviului Chao Phraya in apa Siamului si este denumita, adesea, "Venetia Orientului" datorita nenumaratelor canale care o strabat si mai ales a "gondolelor", adevarate tarabe plutitoare pline cu produse care se vand chiar pe apa. Bangkok-ul are peste 400 de temple, dar splendoarea capitalei este insa Marele Palat, un complex de temple, palate si cladiri oficiale. Bangkok-ul este un oras zgomotos, haotic cu o multime de locuri unde va puteti distra, unde puteti incerca diverse produse culinare sau unde puteti asista la un meci de box thailandez. Phuket este cea mai mare dintre insulele Thailandei. Pe langa hoteluri, restaurante si magazine, Phuket are un bogat acvariu cu pesti exotici si o gradina botanica. La Nakhon Pathom, pagoda Pra Pathom Chedi este cel mai inalt monument budist din lume si are o vechime de aproximativ 1.000 de ani. Pattaya este cea mai cautata statiune turistica din Thailanda.

Cluj -Napoca  Bistrita
Str. Mioritei, Nr. 1, Et, 2
Str. Republicii, Nr. 1 Et.1,Cam  1                                                                       
Tel; 0743-709181; 0747-226601; 0747-226602; 0364-730410; Tel; 0747-226603
Email; rezervari@oceaniatravel.ro
 
Copyright ©2012, Oceania Travel Programare si design realizate de polysoft