Tel:
0743-709181; 0747-226601; 0747-226602; 0747-226603; 0363-401404
Email: rezervari@oceaniatravel.ro

Acajou Beach Resort 3* - Atractii
Alphonse
Insula tropicală Alphonse este înconjurată de un recif de corali de o mare frumuseţe şi de o lagună în care trăiesc broaşte ţestoase, foarte adesea vizitată.
Bird Island
Pe Bird Island trăieşte poate cea mai mare broască ţestoasă în libertate din lume. Este vorba de o broască ţestoasă uriaşă - mascul, numită în mod ciudat Esmeralda. În rezervaţia naturală de pe insulă îşi au adăpostul şi numeroase specii de păsări migratoare.
Cerf
Insula Cerf este foarte cunoscută datorită condiţiilor bune pentru scufundări, atât cu snorkel, cât şi cu tub de oxigen. În parcul naţional St. Anne Marine National Park trăiesc peste 150 de specii de peşti. Deoarece pescuitul şi culegerea de scoici şi corali în perimetrul rezervaţiei sunt interzise, după plecarea din Seychelles vă mai puteţi bucura de frumuseţea acestora numai din fotografii şi amintiri.
Cousin
Cousin este o insulă cu statut de rezervaţie naturală încă din anul 1968, unde trăiesc speciile de păsări cele mai ameninţate cu dispariţia. Turiştii au acces în perimetrul rezervaţiei numai în anumite zile.
Curieuse
Insula Curieuse se numea la origine Île Rouge (Insula Roşie), datorită solului ciudat, de culoare roşie, cu care este acoperită. Face parte din parcul naţional acvatic şi este o zonă strict protejată, sub supravegherea câtorva dintre localnici. În trecut, pe insulă trăiau broaştele ţestoase uriaşe, în prezent dispărute. De asemenea, puteţi vedea şi aici ruinele unei foste colonii de leproşi.
Denis
Aproape pe întreaga lungime a coastelor insulei Denis se află plaje cu nisip alb, iar zona sud-vestică plajei submarine este acoperită de un recif de corali. Peisajul tropical idilic e completat de pădurea de palmieri, ale căror frunze foşnesc plăcut în bătaia vântului, în mijlocul căreia se află o pistă de aterizare pentru elicoptere, acoperită cu iarbă. Pe insulă se vor simţi cel mai bine scufundătorii pasionaţi şi admiratorii minunatei lumi a vietăţilor subacvatice.
Desroches
Insula Desroches şi-a câştigat faima mai ales datorită fermecătoarelor lagune cu recifuri de corali. În apropierea acestora se află şi numeroase epave, o mare atracţie pentru scufundători. Şi aici veţi putea admira luxurianta vegetaţie tropicală şi unele specii rare de păsări.
Frégaté
Frégaté este cea mai izolată insulă din Arhipelagul Seychelles, păstrându-şi şi în ziua de azi atmosfera unică din vremea piraţilor şi a căutătorilor de comori. Flora e alcătuită aici din specii rare de plante, mai ales arbori de pâine (Artocarpus altilis) şi migdali. Printre cele mai rare animale care trăiesc pe insulă se numără şi gândacii uriaşi, pe care îi veţi întâlni numai aici. Plaja Anse Victorin este considerată a fi cea mai frumoasă din tot arhipelagul.
Mahé
Mahé, cea mai mare insulă din Seychelles, e centrul întregului arhipelag, unde se află şi capitala – Victoria (cu cca 30 000 de locuitori), precum şi aeroportul internaţional. Oraşul are un frumos port, magazine, restaurante, piaţă de peşte şi de legume şi o copie a celebrului ,,Clock Tower“ – turnul londonez cu ceas. Plajele de pe ţărmurile insulei sunt cunoscute în toată lumea pentru frumuseţea lor.
Moyenne
Această insuliţă este din anii 70 ai secolului trecut proprietate privată. În mai puţin de o oră puteţi face înconjurul ţărmului ei, mergând de-a lungul plajelor pitoreşti, acoperite cu nisip fin, de un alb strălucitor. Într-un restaurant creol tradiţional de pe insulă puteţi degusta diferite specialităţi ale bucătăriei locale.
La Digue
La Digue este a treia insulă din arhipelag din punct de vedere al mărimii şi se spune că este şi cea mai frumoasă. Are aproximativ 2 000 de locuitori, dintre care cei mai mulţi se deplasează pe insulă cu bicicleta. Nisipul plajelor de o mare frumuseţe e de culoare rozalie, iar atmosfera liniştită şi relaxantă vă va face să uitaţi cu totul de stres şi de oboseală.
Praslin
Praslin – a doua insulă din Seychelles ca mărime – nu are un relief prea înalt, însă coastele ei sunt foarte accidentate şi stâncoase. Nisipul plajelor este extrem de fin, iar recifurile de corali vizibile sub valurile transparente ale oceanului creează o impresie de armonie şi frumuseţe veşnică şi netulburată. În rezervaţia naturală Valleé de Mai puteţi vedea faimoşii cocotieri Coco de Mer şi unele specii rare de papagali.
Round
Round se remarcă printre insulele arhipelagului prin imensa bogăţie a vegetaţiei şi numărul mare de peşti pe care îi puteţi admira în reciful de corali din imediata apropiere a coastelor insulei. În cunoscutul restaurant local, a cărui clădire a fost la origine o capelă, vă puteţi delecta cu specialităţi din peşte.
Silhouette
Pe această insulă de origine vulcanică trăiesc în jur de 200 de locuitori. Cei mai mulţi vizitatori ajung aici cu elicopterul, iar pe insulă se deplasează pe jos, neexistând aici nici un fel de şosele. Silhouette are un relief muntos, cel mai înalt vârf fiind Dauban, pe care cresc specii rare de plante tropicale.
Cluj -Napoca  Bistrita
Str. Mioritei, Nr. 1, Et, 2
Str. Republicii, Nr. 1 Et.1,Cam  1                                                                       
Tel; 0743-709181; 0747-226601; 0747-226602; 0364-730410; Tel; 0747-226603
Email; rezervari@oceaniatravel.ro
 
Copyright ©2012, Oceania Travel Programare si design realizate de polysoft